Eerste twunch met sessie personal branding op 22/2 in Brussel

Zoals beloofd, brengen we straffe madammen uit alle sectoren graag af en toe live samen. Twitter is leuk, maar niet alles. Leren van elkaar in alle domeinen via een maandelijkse twunch, met een korte gratis sessie rond een specifiek onderwerp door één van de madammen in onze community, dat is het opzet.

De eerste twunch (lunch met mensen die je kent via twitter) is gepland op 22 februari in het Executive Briefing Center van Microsoft in Brussel om 12u. Met dank aan @karlieneeman voor de lokatie en broodjes. Op de agenda: een sessie personal branding en networking met andere straffe madammen.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in. Dat kan hier.

Als je nog geen twitter account hebt maar wel een straffe madam bent, maak dan snel een account en kom erbij. Hier lees je hoe je dat doet. Wat je ermee kan doen, hoor je weer van een andere straffe madam tijdens een volgende twunch.

Heb je suggesties voor topics of locaties voor de volgende twunches, geef me een seintje op @elkejeu.

Tot 22 februari!