You are great. Why not let others in on it?

Michèle Mees geeft tijdens de eerste #straffemadammen Twunch op 22 februari bij Microsoft in Brussel een korte workshop over het belang van ‘personal branding’.

Zij is auteur van het boek ‘The Balanced Leadership’ en begeleidt bedrijven en individuen bij het ontwikkelen van een gebalanceerde organisatie, waarin masculiene én feminiene waarden en kwaliteiten bijdragen tot duurzaam succes.

Uit het werk met honderden vrouwen in management trekt Michèle voor deze #straffemadammen Twunch een aantal conclusies. Bijvoorbeeld over het gebrek aan reputatiemanagement. Ontdek alvast een voorproefje op haar blog.

Personal Branding helpt je je reputatie pro-actief te beheren. Omdat je zelf bepaalt hoe je door anderen gezien wil worden. Tijd om je visibiliteit op te schroeven en anderen te laten zien wat je in huis hebt! Als je nog niet ingeschreven bent voor de Twunch, doe het dan hier.