Koppig zijn en volhouden!

‘Koppig zijn en volhouden’. Dat is het advies van Grete Remen, CEO van Damhert, aan jonge ondernemers. Het heeft haar onderneming alvast geen windeieren gelegd.

Damhert,  dat onlangs zijn 30ste verjaardag vierde en 180 mensen tewerkstelt, produceert en distribueert een assortiment suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, zoutarme, biologische en vegetarische voeding. Ze spelen daarmee handig in op de groeiende bekommernis om minder zout, vet en suikers te consumeren, hetzij om gezondheids- of fitnessredenen.

Hun kernproduct is Tagatose, een vervanging voor suiker. Onlangs trok Damhert wereldwijd de aandacht van Pepisco en Yoplait die de zoetstof Tagatose, een zelf ontwikkeld product en alternatief voor suiker willen gaan gebruiken.

Grete Remen vertelt in De Standaard hoe dat lukte.