‘Wie van ons heeft eigenlijk geen beperking?’

 Villa Clementina-011

Op 21 augustus waren maar liefst 140 straffe madammen en mijnheren te gast in Villa Clementina voor onze speciale zomerapero. Dat is een geweldige plek waar kinderen tot 6 jaar met of zonder beperking samen worden opgevangen. De avond werd een warme oproep om bij elk mens vooral te zien wat hij of zij wel kan, niet wat er niet kan. Een pleidooi voor echte talentontwikkeling bij elk kind dus. Na een panelgesprek met gepassioneerde mede-oprichters Katleen Ballon en Katia Verhaeren, mama Elke (van dochter Jule hiernaast) en Krisje Lenaers van www.wearehandicapped, kwam toppolitica Maggie De Block, ondanks de regeringsonderhandelingen, even langs voor een bezoek. ‘Zelfs Kris Peeters kon me niet tegen houden om hier vanavond te zijn‘. 

Een impressie van de avond in foto’s van Ilse Fimmers. Een van de aanwezige madammen schreef ook een blog over de avond. 

Villa Clementina-059Villa Clementina-006Villa Clementina-026Villa Clementina-032Villa Clementina-044Villa Clementina-045Villa Clementina-002Villa Clementina-035Villa Clementina-019Villa Clementina-053Villa Clementina-055Villa Clementina-051Villa Clementina-039