Je kan echt ambetante vragen stellen.

Screen Shot 2015-07-02 at 15.19.34
Eind juni waren bijna 90 straffe madammen te gast in Antwerpen.  Petra De Roos, Managing Director van LdV United, ontving ons op hun zonovergoten terras met zicht op de Schelde. We luisterden bij 30 graden naar het succesverhaal van één van de meest gelauwerde reclamebureaus van het land. Met hun schitterende campagne voor de Special Olympics wonnen ze onlangs nog een prestigieuze Webby Award in New York.

Petra startte er als stagiaire en klom op tot MD. Ze benadrukt het belang van Cultuur in het bedrijf. Recent werd zelfs CCO, Chief Culture Officer aangeduid.

Als mensen zich betrokken voelen, zijn ze tot veel grootsere dingen in staat. Neem nu Benetiet, dat vrouwen na borstkanker toelaat via crowdfunding geld in te zamelen voor een reconstructie.

Griet Ducatteeuw van het Mediahuis en Kris Vanmarsenille , co-hoofdredacteur Gazet van Antwerpen) werken al hun hele professionele leven bij hetzelfde bedrijf.

Je kan echt ambetante vragen stellen. Blijf dat vooral doen. krijgt Griet regelmatig te horen als enige vrouw in de directie.

Een memorabele netwerkavond, die eindigde op een terras aan het MAS…

Bedankt Petra voor de warme ontvangst!