Maak van je passie je beroep – #StraffeM avond Sanoma Media 17/11- VOLZET

Van je passie je beroep maken. Willen we dat niet allemaal?

Op 17 november vertellen 3 Straffe Madammen ons bij Sanoma in Mechelen hoe zij het voor mekaar kregen.

Gastvrouw An Brouckmans, hoofdredactrice van Feeling magazine nodigde 3 heel diverse dames uit. Ik ga met hen in gesprek vanaf 19u en stel ze graag kort aan je voor:

Screen Shot 2015-10-19 at 14.28.49Tiany Kiriloff is de oprichter van Belmodo, zowat de populairste modeblog van Vlaanderen. Je kent haar ook als  TV-presentatrice van modeprogramma’s als Alive.Style op JIM en In de Mode op Vitaya, auteur van Kirilove en ontwerpster van een aantal eigen capsulecollecties bij merken als Vero Moda, Essentiel en Lolo.


Screen Shot 2015-10-19 at 14.29.09Rika Ponnet is relatietherapeute bij Duet en auteur van de bestseller ‘Blijf bij mij’ , waarvan maar liefst 38.000 ex. verkocht werden. Je kent haar wellicht van haar opiniestukken in de krant of van het tv- programma ‘Vind mijn lief’ afgelopen zomer te zien op Een.


Screen Shot 2015-10-19 at 14.28.58Julie Vandekerckhove is raw food chef bij Julie’s Lifestyle. Als overtuigd vegetariër ging ze in de leer bij het Living Light Culinary Institute in Californië en sinds kort heeft ze haar eigen blog en geeft ze regelmatig workshops.


Wil je er graag bij zijn? We starten om 19 met een aperitief en raw food hapjes van Julie, starten het panelgesprek rond 19u30 en genieten na afloop van heerlijke gerechten in Bar Marie, de geweldige bar van Sanoma. Schrijf je nu in via deze link.De plaatsen zijn zoals steeds beperkt, en je kiest zelf hoeveel je bijdraagt voor deze netwerkavond.

Tot dan,

Elke Jeurissen

@elkejeu