Opslag vragen? Dat doe je zo.

Screen Shot 2016-03-08 at 16.30.36

Op 13 maart is het traditioneel Equal Pay Day. Tot die dag werken vrouwen gratis in vergelijking met mannen. Vrouwen verdienen in België gemiddeld een vijfde minder dan mannen. Dat is pure discriminatie, al heeft het feit dat ze meer part-time werken er ook iets mee te maken.

Laten we daar zelf iets aan doen. Meer loon krijg je alleen als je het vraagt. In mijn rubriek ‘Make it Work’ in Feeling magazine van maart legt Michèle Mees van het Center for Balanced Leaderships hoe je dat doet.

In deze rubriek  ontdek je ook tal van professionele tips en tricks van andere vrouwen en laat ik je kennismaken met interessante vrouwen in hun professionele rol en deel er verhalen die mij inspireren. 

Inspiratie voor deze rubriek? Ik hoor het graag.

Elke Jeurissen