Check je ook 34 keer per dag je telefoon?

 

Wat is het eerste dat je doet als je je ogen opendoet ? Je smartphone checken? Je bent lang niet de enige. Een verslaving, daar lijkt het soms wel op. We checken 34 keer per dag onze telefoon. En dat is maar 1 van de opzienbarende cijfers die Nir Eyal vermeldt in zijn boek ‘Hooked, een echte aanrader.

Screen Shot 2014-10-03 at 08.47.37Hoe het komt dat we zo verslingerd raken aan sommige producten? Je leest er meer over in mijn rubriek ‘Make it Work’ in Feeling magazine van juni. Hoe je er vanaf geraakt en terug leert focussen? Dat hoorden we van Prof. Elke Geraerts tijdens een Straffe Madammen Netwerk event in november 2014. Haar tips kan je hier nog eens nalezen.

In mijn Feeling rubriek ontdek je maandelijks professionele tips en tricks van andere vrouwen en laat ik je kennismaken met interessante vrouwen in hun professionele rol en deel er verhalen die mij inspireren.

Inspiratie voor deze rubriek? Een gouden tip die jou vooruithielp in je werk? Een dame waar jij naar op kijkt? Een event dat geen enkel professional mag missen? Laat het me weten!

Elke Jeurissen