StraffeM op bezoek bij KBC (video)

Begin september waren de Straffe Madammen te gast bij KBC Corporate in Antwerpen voor een netwerkavond over finance & entrepreneurship. Een van onze trouwe deelnemers, Vera Smets, vroeg er raad en tips aan enkele aanwezigen, waaronder gastvrouw  Christine Van Rijsseghem, Chief Risk Officer. Wat is haar toptip voor andere vrouwen? En wat onthouden we van de verhalen van startups Codefever en Les Rebelles d’Anvers?

 

Ook zin om er een volgende keer bij te zijn? Hier ontdek je de agenda van al onze netwerkevents.

Graag tot binnenkort,

Elke Jeurissen

P.S.: Wil je met 50 andere ondernemende madammen mee om inspiratietrip naar Portugal eind april 2017? Er zijn nog 12 plekken vrij voor de derde editie van 72HOURS RELOAD, dus snel zijn is de boodschap! Alle info vind je op http://www.72hoursreload.com