Kunst, mode en cosmetica van Straffe Madammen in Brussel op 8/12

Ondernemen in Brussel? Een hoop Straffe Madammen doen het.

Op 8 december kan je kennismaken met enkele van hen in het prachtige kader van de arty B&B DRUUM (droom in Brusselse slang) van Prof. Karine Van Doninck in de hippe Dansaertwijk.

Bianca De Baets, Staatssecretaris in de Brusselse Regering is onze gastvrouw. Ik ga in gesprek met Karine Van Doninck, Kaat Blommaert, oprichter van het modelabel ‘Le Fabuleux Marcel de Bruxelles’ en Isabel Coppens & Anouk De Boeck van CIME, biologische cosmetica. Ze delen successen en mislukkingen over het leven als ondernemer, zoals het echt is. Met vallen en opstaan en met tonnen passie je droom waarmaken.

We verwelkomen je om 19u met en drankje en hapje van Maarten van Essche, de kok die biologisch gewoon logisch vindt. Ben je er graag bij? Zoals steeds zijn de plaatsen beperkt. Inschrijven doe je best meteen via deze link. Je kiest zelf je hoeveel je wil bijdragen. Er is ruim voldoende tijd om kennis te maken met de andere aanwezig Straffe Madammen.

Graag tot dan,

Elke Jeurissen