Geen berg te hoog? Netwerkavond 16/2 met Gwendolyn Rutten en Sofie Lenaerts

Op 16 februari zijn we te gast bij Gwendolyn Rutten in het hoofdkwartier van de Open vld in Brussel. Onze gastvrouw nodigt de Straffe Madammen uit voor een gesprek met haar voormalige klasgenote Sofie Lenaerts.

Deze dame stond vorig jaar op de top van de Mount Everest en heeft als levensdoel om op de hoogste bergtop van elk continent te staan. Niet mis als ambitie. Maar hoe bereid je je daarop voor, hoe maak je een concreet stappenplan om je doel te bereiken? En hoe ga je om met tegenslagen? En welke tips kunnen we zelf toepassen? Sofie deelt haar ervaring graag met de Straffe Madammen.

We verwelkomen je op 16 februari graag om 19u. Na de introductie door onze gastvrouw en partijvoorzitter, luisteren we naar Sofie en bekijken een stukje uit de film die ze maakte over haar expeditie naar de hoogste berg van de wereld. Aansluitend is er tijd voor informeel netwerken bij een hapje en drankje.

Ben je er graag bij? Schrijf je dan nu in via deze link.  Je kiest zelf je hoeveel je wil bijdragen. Zoals steeds zijn straffe mannen ook welkom.

Tot binnenkort,

Elke Jeurissen