Flexibel werken, zo doe je het met resultaat

Screen Shot 2016-04-14 at 10.05.39Elke maand geef ik als Feeling-gastvrouw in mijn ‘Make it work’-rubriek advies over hoe je professionele ambities waar te maken. Ervaringen uitwisselen helpt daarbij.

Deze maand deel ik in dit artikel op de Feeling website graag mijn tips om succesvol te werken op verschillende plekken, thuis of in een leuke coworking space. Mijn collega Cato Léonard en ik doen dat al jaren met succes en veel plezier in ons advieskantoor voor stakeholder participatie Glassroots.

Hoe vermijd jij afleiding of uitstelgedrag en bereik je effectief resultaten? Ken je ook een goede flexibele werkplek? Deel je tips via onze Facebook pagina, en misschien lopen we elkaar daar eens tegen het lijf bij een kop koffie?

Heb je andere toptips voor vrouwen om hun ambitie waar te maken? Ik deel ze graag in mij volgende rubriek “Make it work”. #strongertogether #straffeM

Elke Jeurissen, Oprichter Straffe Madammen Netwerk