Het Vlaams Parlement: verleden, heden en toekomst? Netwerkevent 23/6

Op 23 juni zijn we te gast bij Martine Goossens, Secretaris-Generaal van het Vlaams Parlement in Brussel. Als leidend ambtenaar en algemeen manager van het huis, gunt ze ons een blik achter de schermen, en verwelkomt ons voor een lichte lunch in het exclusieve kader van de Zuilenzaal.

We hebben het die middag over de rol en functie van het parlement vroeger en vandaag, maar ook in de nabije toekomst. Hoe verhoudt het zich tot de regering en de politieke partijen en wat is de rol van parlementsleden in tijden van democratische innovatie en burgerparticipatie? Cato Léonard van Glassroots deelt haar ervaring en gaat graag in debat met jullie.

Ben je er graag bij? Schrijf je dan nu via deze link. Er is plek voor 60 deelnemers. Zoals steeds kies je zelf hoeveel je wil bijdragen. Ook Straffe Mannen zijn welkom.

Graag tot binnenkort!

Elke Jeurissen

Wil je dit event delen met vrienden? Gebruik de hashtag #straffeM .