Vrouwelijke bestuurders, ze bestaan echt – schrijf je nu in voor de 4e editie bij Vlerick op 30 november

Op 17 mei mochten we voor de derde keer 50 straffe kandidaat bestuurders verwelkomen op ons netwerkevent “Vrouwelijke Bestuurders, ze bestaan echt” i.s.m. Stella P, dit keer bij Antwerp Management School. Een korte impressie van de avond vind je hieronder.

Ook zin om je ervaring te delen in een adviesraad of Raad van Bestuur?

Stel je dan nu kandidaat voor de vierde editie op 30 november in Gent via deze link su.vc/zebestaanecht. De locatie en exacte agenda bevestigen we spoedig, maar verwacht zeker opnieuw een ‘Pitch Perfect’ sessie en een cocreatie sessie over de wijzigende rol van bestuurders versus operationele managers. Deelnemen kan enkel na selectie en kost 350 euro excl. BTW.

Tot snel?

Elke Jeurissen