Schrijf je in voor onze gratis webinars met #femalefounders

straffeM_startit_infographic_nederlandsJe loopt al een tijdje rond met een idee voor een eigen zaak, maar iets weerhoudt je om erin te vliegen. Nu is het moment om dat idee voor te leggen aan andere starters. Het is niet door erover te zwijgen dat je idee beter wordt.

Vanaf eind augustus leer via onze gratis webinars van andere starters en ontdek je hoe je dat idee kan omzetten in een concreet plan via de Community van Startit@KBC.

Dit voorjaar zetten we een eerste reeks webinars op, die je hier kan herbekijken. Heel wat deelnemers dienden hun business idee achteraf ook effectief in. Na onze eerste samenwerking dit voorjaar bleek 42 % van de nieuwe lichting startups minstens 1 female founder te hebben, zoals je kan lezen in dit artikel in Trends.

Schrijf je nu in voor het eerste webinar op 29 augustus om 12u

Wordt dit najaar het moment voor jou om die stap naar een eigen zaak te zetten? Laat je vanaf eind augustus terug inspireren tijdens drie gratis webinars met female founders. Je schrijft je vooraf in, en belt gewoon in tijdens je middagpauze. Er is ruimte voor alle mogelijke vragen rond ondernemerschap.

De webinars worden gehost door Katrien Dewijngaert, co-founder van Startit @KBC en coach van verscheidene start-ups, en Elke Jeurissen, oprichter van het Straffe Madammen Netwerk en ondernemer bij Glassroots.

Voor wie?

Kandidaat-ondernemers, beginnende ondernemers die hun start-up idee navolgen, ondernemers die al één of meerdere ondernemingen opgestart hebben, kandidaat-mentors van startende ondernemers, start-up coaches en adviseurs, investeerders, …

Kortom, iedereen die interesse toont in het ondernemerschap. Het is NIET nodig dat je idee al volledig uitgewerkt is. Het is net door erover te praten met anderen dat het beter wordt.

Hoe volg je de webinar?

Je kan de webinar GRATIS volgen via je computer of smartphone. Je moet je wel even vooraf inschrijven:

Tot binnenkort!

 

Elke