Kalender

Om onze netwerkevents bij te wonen, is er geen vast lidmaatschap, maar een moreel lidmaatschap. Als jij bij de Straffe Madammen wil horen, dan help je zelf actief andere vrouwen. Op de agenda van het maandelijks netwerkevent : een of meerdere inspirerende, straffe madammen over hun expertise of vakgebied. Een maand voor het event staat de uitnodiging live en kan je inschrijven. ‘First come, first served’.

Noteer alvast deze data in je agenda:

  • op 28 september zijn we te gast op de kantoorboot van HR Builders, met de visie van CEO Katrien Devos en Country Manager Belgium Lesley Arens over disruptie in HR. Dit event is volzet;
  • 18-21 oktober 2017: de vierde editie van 72HOURS RELOAD, voor het eerst in Marrakech. Deze editie is volzet, een impressie van de eerste editie vind je hier.
  • 22 november vanaf 17u: de vierde editie van “Vrouwelijke Bestuurders? Ze bestaan echt”. Dit keer bij Vlerick Business School in Gent. Deelname kan enkel na selectie. Stel je nu al kandidaat via deze link;
  • op 19 december nemen we vanaf 19u een kijkje achter de schermen van het indrukwekkende Concertgebouw in Brugge, dat 15 jaar bestaat. CEO Katrien Van Eeckhoutte geeft haar visie op de internationalisering van het huis en de rol van cultuur in de samenleving. Met zicht op de skyline van Brugge! Inschrijven kan vanaf begin november;
  • 22 februari 2018 achter de schermen van het VTM Nieuws, ontmoeting met anker Elke Pattyn en de redactie;
  • 19-22 april 2018; de vijfde editie van 72HOURS RELOAD, in Sagres, Portugal. Er is plaats voor 50 Straffe Madammen. De vorige edities waren allemaal volzet. Praktisch info en inschrijven kan vanaf nu via deze link.

Het is belangrijk dat straffe madammen elkaar leren kennen. Om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen, een duwtje in de rug te geven, samen te lachen. Eén keer per maand organiseren we daarom een informele bijeenkomst. Op onze Facebook pagina vind je een impressie van eerdere events in foto’s. Als je hieronder ‘volg blog’ klikt, krijg je automatische alle uitnodigingen in je mailbox.