#straffeM op het water met Katrien Devos en Lesley Arens, HR Builders op 28/9 – VOLZET

StraffeM boot binnenHartelijk welkom op het eerste netwerkevent van de Straffe Madammen na het zomerreces, op het water.

Katrien Devos, Captain bij HRBuilders.eu en Lesley Arens, Country Manager verwelkomen ons op hun kantoorboot in Gent. Je bent welkom op 28 september om 19u voor een pittige visie op disruptie in HR, gevolgd door een hapje en drankje.

Een voorproefje van hun radicale visie op #TheFutureofWork

HR needs to radically shift! The HR function as we know it is on the verge of going extinct. Companies need to change their value propostion, build a new organizational architecture and develop a new HR stack. Katrien Devos, captain of HRbuilders and Lesley Arens, Country Manager HRbuilders Belgium are on a mission to shake things up in HR. They connect seasoned HR freelancers to challenging assignments in Belgium and abroad and are convined that the future of work is all about flexibility. Discover 5 Skills HR Can Learn From marketing, statistics, psychology, design and storytelling in this article.

Zoals steeds zijn de plaatsen beperkt. Wil je er graag bij zijn, schrijf je dan vandaag nog in via deze link.

Tot binnenkort!

 

Elke Jeurissen, Founder Straffe Madammen Club