StraffeM meets StraffeM (video)

“Copy – adapt – paste.” Dat is maar 1 van de quotes die ik onthoud van onze inspirerende netwerkavond op de kantoorboot van HR Builders met Lesley Arens en Katrien Devos op 28 september jl.

Laat je inspireren door degene die je bewondert, maar geef vooral je eigen kleur en smaak aan wat je doet. Op persoonlijk en professioneel vlak. Katrien gaf ons inzicht in enkele razendsnelle omwentelingen uit Sillicon Valley en Lesley vertaalde dat naar disruptie in HR.

Helaas moesten we ook dit keer weer enkele dames weigeren wegens volzet. Om ook jullie mee te laten genieten, vraag ik voortaan onze gastvrouw naar haar toptips om je ambitie waar te maken als professional. Delen mag, graag met de hashtag #straffeM.

Luister je mee? Druk op de play-knop.

 

 

Wil je ook een netwerkevent bij wonen? Ga snel naar onze kalender en schrijf je in. Minstens 5 jaar senior management ervaring? Dan kan je je via deze link kandidaat stellen als bestuurder en deelnemen aan onze inspiratie-avond op 30 november bij Vlerick met o.a. Decaan Marion Debruyne. Of wil je je meteen 3 dagen onderdompelen in de vibes van 50 Straffe Madammen? Dan kan je nu al inschrijven voor de 5 editie van 72 HOURS RELOAD in Portugal in april 2018. Een impressie van de vorige edities in Portugal, New York en binnenkort ook Marrakech vind je hier.

In elk geval graag tot snel,

Elke Jeurissen, Oprichter Straffe Madammen