Stel je nu kandidaat

Wordt 2017 het jaar dat jij het voorbeeld van Els volgt en je kandidaat stelt voor een Raad van Bestuur of Adviesraad? 150 dames deden het je voor en namen deel aan onze netwerkmomenten met Stella P in 2016 in Gent bij Partena, in Brussel bij BNP Paribas Fortis en dit voorjaar in Antwerpen. Op 30 november (nieuwe datum!) is de vierde editie bij Vlerick Business School in Leuven. Dit keer zijn we op zoek naar dames met minstens 5 jaar senior management ervaring. Stel je nu kandidaat via deze link.

Els Maes, Founder & Managing Director van Alnus bvba.Els maes
Els nam nam vorig jaar deel en is nu lid van de Raad van Advies bij Alsbo-Bossuyt.

Voor mij is het een privilege om te mogen zetelen in een Raad van Advies van een bedrijf. Meedenken over de lange termijn en verdure professionalisering van een bedrijf geeft een gevoel van zinvolheid. Het grote voordeel is dat je dit samen met andere experts bespreekt om op die manier een ‘integrale’ kijk te garanderen.

Maar liefst 30 percent van de kandidaten zijn na de eerste 3 edities geselecteerd als bestuurder op de shortlist van een bedrijf en 20 percent is ondertussen gestart als Bestuurder. Een korte impressie van de derde editie ontdek je in deze video;

 

Dhaeze_Els-2

Els Dhaeze, Founder & Managing Director van PITopia bvba.
Els nam nam vorig jaar deel en is nu lid van de Raad van Advies bij Aditco NV, Axxi en Helbig NV.

Je steentje bijdragen in een raad van advies doe je om met al je kennis en ervaring die je jarenlang hebt opgebouwd andere bedrijven te kunnen inspireren en ondersteunen.Om dit goed te kunnen doen moet er een juiste dynamiek zitten in de raad,  moeten mensen van verschillende background en sterktes samengebracht worden.

Hier begeleidt Stella P niet alleen het bedrijf,  maar ook de leden om echte hefbomen te creëeren. Zo heeft Stella P mij niet alleen in contact gebracht met de CEO’s van deze bedrijven, maar zijn ze ook nog steeds een luisterend oor als ik met een vraag zit en dat is en blijft belangrijk.

Minder dan 1 op 3 bestuurders zijn vrouwen. Laat ons het argument ‘We vinden ze niet’ voor eens en voor altijd opbergen. Maak jezelf zichtbaar en stel je kandidaat voor 10 november. Deelnemen kan enkel na selectie en kost 350 euro excl. BTW.

Tot binnenkort?

Elke Jeurissen, Oprichter Straffe Madammen