Mode en ondernemerschap met CarréCouture – VOLZET

Nathalie Pompen, CEO en oprichter van CarréCouture, is onze laatste gastvrouw van 2017.

We zijn tijdens deze feestmaand december te gast in De Serre in Antwerpen, met zicht op de botanische tuin.

Op de agenda vanaf 19u staat een inspirerend gesprek over haar ondernemerschap en ambitie, gestart vanuit passie en haar eigen behoefte.

 

 

Nathalie neemt ons mee in de boeiende opstartfase van haar modebedrijf CarréCouture, volgens dit artikel in De Tijd ‘de spannendste mode startup in jaren’. Ze vertelt hoe haar idee is ontstaan in september 2014 en met een handjevol personeelsleden is uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 50 werknemers. Een intens traject met de nodige hobbels en hindernissen, dat op 2 juni 2017 beloond werd met de lancering van het internationale platform dat tailor-made stylingadvies biedt.

Haar uitgangspunt was “Doe dat waar je goed in bent, waarvoor je veel passie voelt en je jezelf ten volle wil inzetten“. De rode draad doorheen haar studies en carrière bestaat uit twee facetten: marketing en lifestyle.

‘Als modeliefhebber had ik altijd mijn vaste multibrand boetiek waar ik het liefst ging winkelen. Net als andere carrièrevrouwen had ik weinig vrije tijd en ging ik steeds vaker online op zoek naar dat ene specifieke stuk dat bij mijn vertrouwde winkel niet te vinden was. Op online shops leek het voor mij vaak alsof ik door een digitale catalogus aan het bladeren was. Ik had niet het gevoel dat ik als individu op een persoonlijke manier begeleid werd zoals dat in mijn favoriete fysieke winkel wel het geval was. Wanneer ik investeer in een product, online of offline, wil ik dat er rekening gehouden wordt met wie ik ben, van welke stijlen ik houd en wat ik al in mijn kleerkast heb hangen.’

Wil je er graag bij zijn en aansluitend toasten op dit mooie jaar vol Straffe Madammen ontmoetingen? Schrijf je dan nu in via deze link.

Zoals je weet zijn al onze events snel volzet, dus doe het vandaag nog.

Tot dan,

 

Elke Jeurissen, Oprichter Straffe Madammen Club