VOLZET – StraffeM lunch over fundraising met Griet Dehandschutter 26/1

Griet Dehandschutter, expert internationale fundraising is onze eerste inspirerende spreker in 2018. We zijn op 26 januari te gast in de Boardroom van CMB Group, met zicht op de Schelde, met dank aan onze gastheer Ludwig Criel, Chairman of the Executive Committee. Philip Heylen, ere vice-burgemeester van Antwerpen, komt ook langs en deelt zijn ervaring met fundraising voor het Red Star Line Museum. 

Wat mag je verwachten?

“Ontdek je innerlijke Indana Jones. Een internationale kijk op fondsenwerven.”

Ga mee op wereldreis met het Red Star Line Museum en ervaar de meerwaarde van groot denken. Ontdek hoe strategisch fondsenwerven veel meer is dan alleen maar geld vragen of ‘quick wins’.   Aan de hand van een ‘roadmap’ voor strategische impact, neemt internationaal fundraisingspecialiste Griet Dehandschutter je mee op expeditie. Hoe ga je in de schoenen van je donor staan? Hoe breng je een sterk verhaal dat donoren aanspreekt? Hoe kan je meer halen uit je netwerk? Ontdek je innerlijke Indiana Jones en kijk met een frisse blik naar je favoriete maatschappelijk doel of je eigen werk.

Straffe Madam aan het woord

Griet Dehandschutter, photo www.jorickmichiels.be

Griet Dehandschutter is een Belgisch-Amerikaanse met een jarenlange ervaring in internationale fundraisingprojecten voor nonprofits en sociaal ondernemingen. In 2005 startte ze haar eigen consuntancybureau in Boston en begeleidde ze organisaties zoals het Rijksmuseum, Red Star Line Museum, Apopo, TRIAS, Vredeseilanden, Vlerick, KU Leuven,…

Af en toe is ze terug in België en we zijn heel blij dat ze haar expertise wil delen met de Straffe Madammen.  In deze lezing combineert ze haar kennis van de nonprofit sector, bedrijfswereld, expertise in international fundraising en ervaring in storytelling.

Inschrijven kan vanaf nu

Wil je er graag bij zijn voor deze netwerklunch op 26 januari van 12u tot 14u? Er is plaats voor 50 inspirerende Madammen “first come, first served”. Schrijf je vandaag nog in via deze link.

Lukt het dit keer niet om erbij te zijn? Noteer dan nu alvast de data van onze volgende netwerkmomenten in 2018, je vindt ze in onze kalender.

Of wil je je wat langer onderdompelen in het inspiratiebad van andere Straffe Madammen en werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Schrijf je dan nu in voor de 72hoursreload trip eind april naar Portugal via deze link.

Tot snel,

Elke Jeurissen

Oprichter Straffe Madammen