Kalender 2018

Het is belangrijk dat straffe madammen elkaar leren kennen. Om onze events bij te wonen, is er geen vast lidmaatschap, maar een moreel lidmaatschap. Als jij bij de Straffe Madammen wil horen, dan help je zelf actief andere vrouwen.

Eén keer per maand organiseren we een informele bijeenkomst om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen, een duwtje in de rug te geven, samen te lachen. Op de agenda van het maandelijks netwerkevent : een of meerdere inspirerende, straffe madammen over hun expertise of vakgebied. Een maand voor het event staat de uitnodiging live en kan je inschrijven. ‘First come, first served’. Op onze Facebook pagina vind je een impressie van eerdere events in foto’s. Als je hieronder ‘volg blog’ klikt, krijg je automatische alle uitnodigingen in je mailbox.

Noteer alvast deze data in je agenda voor 2018

  • 26 januari tijdens de lunch bij CMB Group in Antwerpen “Ontdek je innerlijke Indiana Jones. Een internationale kijk op fondsenwerving.” Aan de hand van een ‘roadmap’ voor strategische impact, neemt internationaal fundraising-specialiste Griet Dehandschutter je mee op expeditie. Hoe ga je in de schoenen van je donor staan? Hoe breng je een sterk verhaal dat donoren aanspreekt? Hoe kan je meer halen uit je netwerk? Ontdek je innerlijke Indiana Jones en kijk met een frisse blik naar je favoriete maatschappelijk doel of je eigen werk. Inschrijven kan via deze link ;
  • 22 februari vanaf 18u achter de schermen van het VTM Nieuws, ontmoeting met anker Elke Pattyn en de redactie in Vilvoorde;
  • Ook tijdens het voorjaar van 2018 nemen we een kijkje achter de schermen van het indrukwekkende Concertgebouw in Brugge, dat 15 jaar bestaat. CEO Katrien Van Eeckhoutte geeft haar visie op de internationalisering van het huis en de rol van cultuur in de samenleving. Met zicht op de skyline van Brugge!
  • 19-22 april 2018; de vijfde editie van 72HOURS RELOAD, in Sagres, Portugal. Er is plaats voor 50 Straffe Madammen. De vorige edities waren allemaal volzet. Praktisch info en inschrijven kan via deze link.
  • 24 mei tijdens de lunch in Brussel: panelgesprek over Mobiliteit 4.0 met Katrijn Faket van Gartner en het Departement Mobiliteit van de Vlaamse overheid, in hun nieuwe gebouw op de Tour & Taxis site.
  • 11-14 oktober 2018; de zesde editie van 72HOURS RELOAD, locatie nog te bevestigen.