Kalender 2018 – update

Het is belangrijk dat straffe madammen elkaar leren kennen. Om onze events bij te wonen, is er geen vast lidmaatschap, maar een moreel lidmaatschap. Als jij bij de Straffe Madammen wil horen, dan help je zelf actief andere vrouwen.

Eén keer per maand organiseren we een informele bijeenkomst om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen, een duwtje in de rug te geven, samen te lachen. Op de agenda van het maandelijks netwerkevent : een of meerdere inspirerende, straffe madammen over hun expertise of vakgebied. Een maand voor het event staat de uitnodiging live en kan je inschrijven. ‘First come, first served’. Op onze Facebook pagina vind je een impressie van eerdere events in foto’s. Als je hieronder ‘volg blog’ klikt, krijg je automatische alle uitnodigingen in je mailbox.

Noteer alvast deze data in je agenda voor 2018

  • 22 februari vanaf 18u achter de schermen van het VTM Nieuws, ontmoeting met anker Elke Pattyn en de redactie in Vilvoorde – dit event is reeds volzet;
  • 27 maart leert Mieke De Ketelaere , ook genomineerd als ICT lady of the year, ons alles over artificial intelligence bij SAS in Tervuren;
  • 19-22 april 2018; de vijfde editie van 72HOURS RELOAD, in Sagres, Portugal. Er is plaats voor 50 Straffe Madammen. De vorige edities waren allemaal volzet. Praktisch info en inschrijven kan vanaf nu via deze link.
  • 24 april vanaf  18u workshop inclusieve communicatie met Hanan Challuki van Allyens en mvslim.com in Antwerpen;
  • 24 mei tijdens de lunch in Brussel: panelgesprek over Mobiliteit 4.0 met Katrijn Faket van Gartner en Ilse Hoet, Directeur Beleid van het Departement Mobiliteit van de Vlaamse overheid, in het nieuwe Herman Teirlinck gebouw op de Tour & Taxis site;
  • 7 juni ‘s avonds achter de schermen van het indrukwekkende Concertgebouw in Brugge, dat 15 jaar bestaat. CEO Katrien Van Eeckhoutte geeft haar visie op de internationalisering van het huis en de rol van cultuur in de samenleving. Met zicht op de skyline van Brugge!
  • 11-14 oktober 2018  de zesde editie van 72HOURS RELOAD, locatie nog te bevestigen.