Straffe Stagiair gezocht

GEZOCHT – STRAFFE STAGIAIR VAN 1 MAART TOT 30 JUNI 2018

Om onze missie verder uit te bouwen, zoeken we een Straffe Stagiair. Ken je iemand boordevol goesting die graag de handen uit te mouwen steekt? Een man of vrouw die het verschil wil maken? Deel deze oproep of laat het me weten voor 18/2 via elke.jeurissen@glassroots.com. 

Ik zoek iemand met goede projectmanagement skills, die houdt van communicatie en events organiseren en handig is met sociale media. Je werkt zelfstandig op de plek waar jij wil en we stemmen wekelijks af. Dit is een betaalde stage in het BIO-Statuut.

Laura Lumingu, Community Manager Brussel bij Start it @KBC was in 2017 onze stagiaire. Over die ervaring zegt ze zelf het volgende.

Van communicatie en event organisatie tot het uittekenen van een strategie voor partnerships, stage lopen bij de #StraffeM is hands-on met veel autonomie en je hebt écht het gevoel dat je actief bijdraagt aan de missie, nl. Straffe Madammen zichtbaarder te maken. Je wordt met open armen ontvangen in een Straf netwerk, waar je sterke banden aan overhoudt en continue wordt geïnspireerd. Maar het meest waardevolle is het mentorship van oprichter Elke Jeurissen. Haar insights en coaching, daar kan je geen prijs op plakken!

Ik verwacht voor 18/2 de kandidaturen van gemotiveerde mensen. Overtuig me van je competenties in de vorm die je zelf kiest.

Screen Shot 2018-01-03 at 15.50.05

Elke Jeurissen, Oprichter Straffe Madammen Netwerk