StraffeM meets StraffeM video-interview Mieke De Ketelaere over AI

In maart 2018 waren de Straffe Madammen te gast bij SAS Institute.

Mieke De Ketelaere deelde haar visie op artificial intelligence. Voor wie er niet bij kon zijn, geeft ze in onderstaand interview alvast enkele key take aways mee. En haar toptips voor andere Straffe Madammen die hun ambitie wille waarmaken.

Dankjewel om je expertise te delen Mieke! En dank aan Marketingdirecteur Ivy Vanderheyden voor de gastvrijheid en organisatie.

Wil je er ook bij zijn op één van onze volgende netwerkevents, check dan hier onze kalender. Wil je geen enkele update missen, klik onderaan de homepage dan op ‘volg blog’. Dan krijg je voortaan al ons nieuws als eerste in je mailbox.

Tot snel?

Elke Jeurissen, Oprichter Straffe Madammen Netwerk