Gastcurator in mei – Jozefien Daelemans

Screen Shot 2018-04-24 at 16.55.47Vanaf 1 mei geeft onze gastcurator Tineke Van Hooland de fakkel door aan Jozefien Daelemans, Kapitein en Founder bij Charlie Magazine.

Tineke maakte de hele maand april vrouwelijk talent dat haar inspireert zichtbaar. “Doe niet alsof je een man bent’ was één van haar toptips in dit video-interview.Dankjewel voor de inspiratie Tineke!

 


 

studioCharlie-5

Jozefien Daelemans (38) is founding mother en hoofdredacteur van Charlie Magazine. Ze wil de mal waarin je als vrouw moet passen, openbreken en uitbreiden van een calorie-arm slaatje tot een uitgebreid buffet. Haar ervaring als bladenmaker, overtuiging als feministe en drive als ondernemer komen perfect samen in het besturen van het Charlie schip.

Ik leerde haar kennen als een vrouw met een missie bij de opstart van Charlie, dat een indrukwekkend parcours aflegde als nieuwsmaker, ook in de mainstream media. Gotta love the baseline ‘SMART IS THE NEW SEXY’.

Jozefien deelt de hele maand mei verhalen van vrouwen die haar inspireren op onze Facebook pagina. Daarnaast volgt er binnenkort een gastblog en video-interview met haar op deze site. Klik onderaan de homepage ‘volg deze blog’ en mis geen enkele update. Lees als voorproefje hier  één van haar recente artikels ‘Waarom sommige mannen zich zo snel aangevallen voelen in tijden van #metoo’.

Welkom Jozefien en dankjewel voor de inspiratie!

Elke Jeurissen, Oprichter Straffe Madammen netwerk

#straffeM