Kalender activiteiten

In september 2019 is er iets veranderd.

Straffe Madammen werd omgedoopt tot Fierce Ladies.

Na 6 jaar is onze missie om vrouwen zichtbaar te maken in de media, op congrespodia en bedrijven nog steeds zeer relevant. Het werd tijd om een versnelling hoger te schakelen. Om vrouwen nog actiever te helpen om hun volle potentieel te ontwikkelen.

Fierce Ladies is de accelerator voor vrouwen met ambitie

Zoals vroeger blijven we inzetten op de verbinding van straffe madammen. Om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen, een duwtje in de rug te geven, samen te lachen. Eén keer per maand organiseren we daarom een informele bijeenkomst, toegankelijk voor iedereen. Op onze Facebook pagina maken we Straffe Madammen uit alle domeinen zichtbaar. 

Daarnaast is Fierce Ladies een member netwerk met een reeks workshops en trainingen om je skills aan te scherpen, en een programma om sneller professioneel te groeien. Twee donderdagen per maand kan je ook coworker met andere Straffe Madammen. Elke maand gaan we naar een andere plek. Alle komende sessies, behind the scenes events voor niet-leden en de kalender van onze Academy vind je voortaan hier.

Om echt verandering te realiseren, moet ook de organisatiecultuur anders. We helpen daarom bedrijven in hun journey naar meer diversiteit en inclusie met een actief programma van keynotes, trainingen en het uittekenen van concrete acties die echt werken. Ontdek ons aanbod hier.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten,

Elke Jeurissen, Founder Straffe Madammen & Fierce Ladies

Elke Jeurissen nov 17 - photography Inge Wachtelaer