Kalender najaar

 

Het is belangrijk dat straffe madammen verbinding maken. Om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen, een duwtje in de rug te geven, samen te lachen. Eén keer per maand organiseren we daarom een informele bijeenkomst. Op onze Facebook pagina maken Straffe Madammen uit alle domeinen zichtbaar. Sinds maart delen ook onze gastcuratoren hier inspirerende verhalen.

Om onze events bij te wonen, is er geen vast lidmaatschap, maar een moreel lidmaatschap. Als jij bij de Straffe Madammen wil horen, dan help je zelf actief andere vrouwen. Een maand voor het event staat de uitnodiging live en kan je inschrijven. ‘First come, first served’. Als je hieronder ‘volg blog’ klikt, krijg je automatische alle uitnodigingen in je mailbox.

Noteer alvast deze data in je agenda:

  • Op 7 juni ‘s avonds nemen we een kijkje achter de schermen van het indrukwekkende Concertgebouw in Brugge, dat 15 jaar bestaat. CEO Katrien Van Eeckhoutte geeft haar visie op de internationalisering van het huis en de rol van cultuur in de samenleving. Met zicht op de skyline van Brugge! Inschrijven kan via deze link;
  • 13 september – “Meet the makers” bij Charlie Magazine in Antwerpen – Captain Jozefien Daelemans stelt journalisten, fotografen en de andere creatieve duizendpoten voor die het blad maken en geeft haar visie op de toekomst van online media en het bouwen van een community;
  • 18-21 oktober – De zesde editie van 72 HOURS RELOAD, in Copenhagen. Er is plaats voor 35 Straffe Madammen. Meer info en inschrijven kan via deze link
  • 21 november ‘s avonds – Inspiratiesessie en workshop crowdfunding met o.a. Inge Van Belle, co-founder Herculean Trophy en PinkLadies Games in Brussel;
  • 12 december – Time for Coffee – behind the scenes van JAVA Coffee met CEO Kathleen Claes;
  • 29 januari ‘s avonds in Antwerpen – Karin Heremans, Directrice Atheneum Antwerpen en Beleidscoördinator bij de Vlaams en Europese overheid – ‘Samen Leren Samenleven in diversiteit – preventie radicalisering en polarisering in het onderwijs”.
  • 19 februari 2019 ‘s avonds – “Let op je centen – do’s en don’ts in vermogensplanning” met Kathy Mertens en Nele Stevens bij Bank Degroof-Petercam in Antwerpen

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten op een van onze events.

Elke Jeurissen, Founder Straffe Madammen

Elke Jeurissen nov 17 - photography Inge Wachtelaer