Gastcurator in juni – Inge Van Belle

Vanaf 1 juni geeft onze gastcurator Jozefien Daelemans, Kapitein en Founder bij Charlie Magazine de fakkel door aan onderneemster Inge Van Belle van de Hercules Trophy en Pink Ladies Games. Ze deelt de hele maand inspiratie en informatie rond gender equality, ondernemerschap en de (vrouwelijke) toekomst op onze Facebook pagina.


Inge Van Belle is Co-founder van Herculean, het bedrijf achter de Hercules Trophy, de internationale corporate challenge, waar honderden teams van bedrijven het tegen elkaar opnemen in de 12 Werken van Hercules. Haar motto is “A strong woman stands up for herself. A stronger woman stands up for everyone else.”

Ik leerde haar kennen als een zeer gedreven ondernemer met internationale ambities. Zij is de vrouw achter de Pink Ladies Games, dat vrouwen verbindt rond sportieve challenges. Het is indrukwekkend hoe ze erin slaagt mensen over culturen en religies heen te verbinden met als goede doel de strijd tegen borstkanker.

Noteer alvast 1 september met stip in je agenda. Op die dag doen we ook mee aan de Pink Ladies Games in Westende aan Zee met zoveel mogelijk Straffe Madammen teams. Schrijf je nu in via deze link.

In 2017 won Inge met Herculean de prijs voor “Beste crowdfunding campagne van het jaar” en rond dat thema plannen we dit najaar een workshop in Brussel met diverse cases en do’s & don’ts. Hou 21 november je avond maar vrij, het belooft superboeiend te worden.

Welkom Inge en dankjewel voor de inspiratie!

Elke Jeurissen, Oprichter Straffe Madammen netwerk

#straffeM