Na 5 jaar en 2500 vrouwen… is dit onze vernieuwde missie

Meer vrouwelijke directieleden en bestuurders? Allemaal goed en wel, maar het moet wel kwaliteit zijn he? We vinden zo moeilijk vrouwen die in onze talkshow het woord durven nemen. We hebben echt gezocht naar vrouwelijke sprekers voor ons congres, maar we vinden ze gewoon niet. 

Ik hoor en lees dit soort uitspraken nog altijd. Na 20 jaar ervaring in de organisatie van grote congressen met topsprekers, het begeleiden van vele mensen in de media, en ervaringen uitwisselen met meer dan 2500 Straffe Madammen, weet ik wat de feiten zijn. De cijfers in België spreken voor zich.

Screen Shot 2018-05-29 at 10.31.34Straffe madammen met ambitie, deze website is er van en voor jullie. Je moet immers gekend, relevant, expert & taalvaardig zijn in je domein als je aan bod wil komen in bedrijven, in de media en op congrespodia. Je ambitie waarmaken kost moeite en tijd. Een duw in de rug van andere Straffe Madammen helpt.

Ik geloof niet in opgelegde quota, wel in de kracht van samenwerking. Vrouwen zichtbaar maken, was 5 jaar onze missie. Kom uit je kot onze leuze. Vanaf 2018 breiden we die missie uit.

Screen Shot 2018-05-24 at 09.52.22

Als Straffe Madammen elkaar helpen op deze 3 domeinen, komen we al een heel eind. Doe jij ook mee?

Elke Jeurissen, liefhebber van straffe madammen en mijnheren

@elkejeu/straffemadammen

#straffeM