Inspiratiesessie vermogensplanning met Degroof Petercam- 19/2

Je werkt hard om iets op te bouwen. Denk je ook voldoende na op lange termijn over wat met jouw huis, je geld of je vennootschap zal gebeuren? Af en toe is het nodig stil te staan om vooruit te gaan.

Op 19 februari vanaf 19u zijn de Straffe Madammen te gast in de Koolputten in Waasmunster. Nathalie Seppion, expert vermogensplanning van Degroof Petercam deelt die avond hun beste tips aan de hand van het levensverhaal van Straffe onderneemster Annemie Baeyaert van ResigrassSchrijf je hier in.


Beeld u de toekomst in. U heeft waarschijnlijk prachtige vooruitzichten, voor u en uw familie. Maar wat als uw pad anders loopt dan u voor ogen had? Wat als u of een gezinslid iets overkomt? Wat als privé of professioneel de wegen plots scheiden?I

jDegroof Petercam nodigt ondernemer Annemie Baeyaert uit voor een inspirerend debat. Zij zal aan de hand van drie testimonials vertellen over haar keuzes in het leven: trouwen, van werknemer naar een eigen bedrijf, planning naar de kinderen toe, … 

Na een carrière van bijna 30 jaar bij Katoennatie, koos Annemie resoluut voor het ondernemerschap bij Resigrass, experts in kunstgras. Een vaste job bij een gerespecteerd bedrijf achter je laten om zelf een bedrijf te starten, is geen evidente keuze en toch deed ze het met succes. Annemie is een gedreven en inspirerende persoonlijkheid voor wie stilzitten geen optie is. Ze is lid van Women on Board en zetelt in diverse raden van bestuur van beursgenoteerde ondernemingen. 

Nathalie Seppion, Estate Planner bij Degroof Petercam, geeft uitleg bij de juridische en fiscale kant van de keuzes van Annemie. Het debat wordt gemodereerd door Kathy Mertens, Regiodirecteur Degroof Petercam Kempen. Nathalie Seppion en Kathy Mertens helpen het vermogen van hun cliënten te beschermen, over te dragen naar de volgende generaties en hen gemoedsrust te bezorgen.

Schrijf je nu in voor deze boeiende inspiratiesessie

Deze avond gaat door op en unieke locatie aan het water. We verwachten je in de gerestaureerde Koolputten aan de Mirabrug, op het kruispunt van Waasmunster, Hamme en Temse op 19 februari vanaf 19u. We voorzien een hapje en drankje en uiteraard is er tijd om te netwerken met andere Straffe Madammen. Schrijf je nu in via deze link.

Tot binnenkort,

Elke Jeurissen, Founder Straffe Madammen