Boekenlunch 11/4 in Hippodroom B & B

Op 11 april nodigen we de Straffe Madammen graag uit voor een boekenlunch op een heel bijzondere plek. Heel wat vrouwen in ons netwerk konden er immers niet bij zijn voor de boeklancering van #whoruntheworld eind februari.

Daarom deel ik tijdens deze lunch graag de belangrijkste inzichten uit het boek, geschreven door Tine Maenhout. Schrijf je hier in.

Meer inclusief leiderschap is nodig. 

De business case voor meer diversiteit is er al 30 jaar. De tijdsgeest is er klaar voor. Nu is het moment. Het topic staat meer en meer op de agenda, maar voor echte verandering is concrete actie nodig. In de samenleving, bij vrouwen en mannen, en in bedrijven. Daarover ga ik graag met jullie in gesprek. Breng gerust Straffe Mannen mee. 

Schrijf je nu in voor deze boeiende boekenlunch

We zijn te gast in Hippodroom B&B, vlakbij De Koninklijke Loge, een prachtige plek in het Zoniënwoud nabij Brussel. Dit oude paviljoen gebouwd door Koning Leopold II werd recent door Sophie Vercammen en haar partner met liefde gerenoveerd. 

Schrijf je nu in via deze link. Je betaalt 50 euro voor je deelname. Je krijgt een gesigneerd boek (winkelwaarde 29,95 euro) mee naar huis en we voorzien een hapje en drankje. Uiteraard is er tijd om te netwerken met andere Straffe Madammen. Fierce Ladies members kunnen gratis deelnemen.

Tot binnenkort,

Elke Jeurissen, Founder Straffe Madammen