Fierce Ladies = Straffe Madammen 2.0

Fierce Ladies helpen elkaar groeien

In september 2019 is er iets veranderd. Straffe Madammen werd omgedoopt tot Fierce Ladies. Na 6 jaar is onze missie om vrouwen zichtbaar te maken in de media, op congrespodia en bedrijven nog steeds zeer relevant.

Het werd tijd om een versnelling hoger te schakelen. Om vrouwen nog actiever te helpen om hun volle potentieel te ontwikkelen, vanuit een community approach. Beter delegeren, netwerken, overtuigen, op een podium staan of in een studio zitten, focussen op wat je helpt groeien.

De accelerator voor vrouwen met ambitie

Bij Fierce Ladies, dat een ledennetwerk is, blijven we inzetten op de verbinding van straffe madammen. Om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen, een duwtje in de rug te geven, samen te lachen. Wat betekent dat concreet?

  • Fierce Ladies biedt elke maand 3 events: workshops en trainingen om je skills aan te scherpen, coworking, een programma om sneller professioneel te groeien en exclusieve behind the scenes met topsprekers
  • Elke maand zijn we te gast in een ander bedrijf. We gingen al langs bij o.a. Google, AB Inbev, BMW, BDO, de haven van Antwerpen, etc.
  • Je kan lid worden vanaf 80 euro, kies hier het membership dat best bij jou past. Af en toe hosten we een event dat ook toegankelijk is voor niet-leden. Schrijf je in voor de newsletter op onze website en mis geen enkele update
  • Alle komende sessies, behind the scenes events voor niet-leden en de kalender van onze Academy vind je hier
  • Op onze Facebook pagina blijven we Straffe Madammen uit alle domeinen zichtbaar maken. Ken je er zelf eentje? Laat het me weten

Naar een andere bedrijfscultuur

Om meer diversiteit aan de top te krijgen, moet ook de organisatiecultuur binnen bedrijven veranderen. Er zijn veel blinde vlekken. Die moet je eerst ontdekken om ze vervolgens aan te pakken. Als we deze cijfers echt willen veranderen, is daar de komende jaren het meeste werk te leveren.

Er is een heel sterke business case voor meer diversiteit en inclusie aan de top. Dat weten we al 20 jaar. Vrouwen zijn er klaar voor, bedrijven hebben vaak een duw in de rug nodig. Vanuit onze ervaring met 2500 Straffe Madammen ontwikkelden we een eigen programma.

We helpen bedrijven op weg naar meer diversiteit en inclusie met een actief programma van keynotes, trainingen en het ontwikkelen van concrete acties die echt werken. Er is geen ‘one size fits all’ maar zonder een beleid verandert niks. In overleg met management teams bepalen we wat voor hen de beste, volgende stap is. Ontdek ons model gebouwd op 6 drivers voor echte verandering hier.

Ik deel graag mijn ervaring met je. Contacteer me op elke@fierce-ladies.com

Tot binnenkort,

Elke Jeurissen, Founder Straffe Madammen & Fierce Ladies