Eindelijk tijd voor je droomproject?

Schermafbeelding 2020-02-12 om 15.52.36

Dag Straffe Madammen,

Week 2 thuis werken zit erop. Voor sommigen is dat week 2 thuis zonder werk. Op de derde maandag in lockdown, vinden we stilaan een ander ritme.

Het is voor niemand gemakkelijk. En het gaat nog even duren. Zeker is dat we allemaal op een of andere manier gaan groeien. Voor sommigen betekent dat misschien een carrièreswitch, voor anderen eindelijk werk maken van dat droomproject.

Ik help je graag bij je groei tijdens een reeks van 3 online trainingen van 90 minuten. In het comfort van je eigen huiskamer, neem ik je mee en leer je alles wat ik de voorbije 25 jaar opstak over hoe je je ambitie waarmaakt.

‘3 SKILLS TO DEVELOP YOUR FULL POTENTIAL‘ 

WAT LEER JE?

In 3 online workshops van 90 minuten leer je wat je nodig hebt om te groeien.

 LES 1 – Neem een groei-mindset aan. Laat #perfectionisme los en omarm onzekerheid en angst. Ontdek je #accelerators en blockers om te #groeien.

 LES 2  -Benoem je groeiambitie. Leer #delegeren als een pro en focussen op waar je echt goed in bent. Maak je #undo list.

 LES 3 – Kom uit je kot – figuurlijk dan. Be loud, #bevisible, be you. #Netwerkonline en offline met resultaat.

PRAKTISCH

De eerste reeks start op dinsdag 31 maart om 9u30-11u, gevolgd door 7 en 14 april op hetzelfde uur. Voor degene die al de hele dag in work calls zitten, is er een avondreeks op maandagen om 19u30 die start op 13 april en een ochtendreeks op woensdagen om 7u30 die start op 15 april.

BOEK NU MET KORTING

Je bent van harte welkom op mijn online training. Kies de startdatum die jou het best uitkomt en schrijf je online in via deze link www.elkejeurissen.com/book-online. 

TIP: Gebruik de coupon ‘FRIENDS ONLY’ en je krijgt 50 euro korting.
Fijne week,

 

Elke Jeurissen