Gastcuratoren

Vrouwen zichtbaar maken in media, op congrespodia en in bedrijven, dat is ook in 2018 onze missie. “Ik kom er mensen tegen die ik nergens anders zou ontmoeten en die heel andere dingen doen dan ik.’ Dat hoor ik erg vaak als ik Madammen vraag waarom ze graag komen.

Het zit goed met de diversiteit in sectoren, beroepen, profit, nonprofit, overheid, academische instellingen, cultuur, etc. Maar de diversiteit in kleur en leeftijd van ons netwerk kan veel beter. Daar wil ik actief werk van maken in 2018, o.a. via de samenwerking met gastcuratoren.

Wat is een gastcurator?

Concreet deelt vanaf 1 maart elke maand een andere gastcurator verhalen van vrouwelijke toppers die haar of hem inspireren op onze Facebook pagina. Ze deelt haar of zijn eigen expertise of visie op de toekomst daarnaast in een guestblog op deze site.

 

GASTCURATOR MAART 2018

IMG_0021Hanan Challouki (25), CoFounder van Allyens en van Mvslim wordt onze allereerste #gastcurator van de Straffe Madammen.

Zij werkt tijdens de maand maart actief mee aan onze missie om vrouwelijk talent zichtbaar te maken. Samen met haar vennoot Taha Riani Achhab haalde ze net de ’30 under 30″ lijst van internationale toptalenten in media en marketing van het magazine Forbes. Hanan kwam ook al aan bod in onze reeks #femalefounders die je hier nog eens kan lezen.

Vrouwelijk talent zichtbaar maken, kunnen we beter samen. 
DANKJEWEL aan elk van jullie die hiertoe bijdraagt.
Tot snel,
Elke Jeurissen, Oprichter Straffe Madammen Netwerk