Lessen van vrouwelijk leiders – keynote

DSC_4758

 

De voorbije 5 jaar heb ik erg veel geleerd van alle vrouwen in dit netwerk. Dankjewel daarvoor.

Over wat echt werkt om je professionele ambitie te bereiken.

Over hoe belangrijk de impact van je directe omgeving daarbij is.

Over hoe onzekerheid heel vaak terug komt en gewoon normaal is als je risico’s neemt, een constante in ambities nastreven.

Over hoe jezelf, je talent en prestaties en dat van andere vrouwen zichtbaar maken een condition sine qua non is.

Over hoe ervaringen uitwisselen echt helpt.

Als zij het kan, kan ik het ook.

Dat is het effect van alles wat we doen in dit Straffe Madammen netwerk.

Ik zie op elk van onze events vrouwen connecteren, niet van titel tot titel maar van mens tot mens.  Ik zie heel wat leden echt doorgroeien in hun organisatie of bestuursfuncties opnemen. Ik zie andere leden prijzen winnen voor beste vrouwelijke ondernemer, IT persoon van het jaar, beste wetenschapper, etc.

Dat concrete resultaat is belangrijk. Blabla volstaat niet als het aankomt op meer vrouwelijk leiderschap. Boemboem en impact, daar gaan we samen voor. Meer lees je in deze opinie die ik schreef voor Charlie Magazine n.a.v. Internationale Vrouwendag 2018.

De onschatbare inzichten van de meer dan 60 vrouwelijke leiders uit alle sectoren die al op ons podium stonden, deel ik regelmatig in een keynote lezing of workshop.  Lijkt dit zinvol in jouw organisatie? Voor meer details en voorwaarden, contacteer me op elke.jeurissen@glassroots.com.

Elke Jeurissen, Founder Glassroots Consulting en Oprichter Straffe Madammen Netwerk

P.S.: We waren de voorbije maanden te gast bij Microsoft, Sanoma Media, Triangis, Minister Annemie Turtelboom, bij Voorzitter Sabine de Bethune in de Senaat, bij Mobistar, bij Yamila Idrissi in het Vlaams Parlement en bij @MerelArtist en Edith Vervliet in Leonhard’s Gallery in Antwerpen, bij de vrouwelijke directie van Telenet, bij Rector Anne de Paepe aan UGent en bij 4 topmagistrates op het parket van Gent, bij Francoise Chombar CEO Melexis, bij Catherine De Bolle, grote baas bij de politie, bij Claire Tillekaerts, CEO van Flanders Investment & Trade, bij enkele straffe madammen in de media, bij Wivina Demeester, Voorzitter van deSingel Kunstencampus, bij Villa Clementina met Maggie De Block, bij Amazone met Prof. Martine Van De Poel over vrouwelijk leiderschap, bij Prof. Elke Geraerts en Liesbeth Dillen over burnout, bij de straffe madammen van Atlas Copco, in de Faculty Club van Leuven bij Tine Verhelst met een wijndegustatie van Vicky Corbeels, bij straffe ambtenaren Brigitte Mouligneau en Elke Wambacq, bij de VRT redactie, bij BECI met ondernemers Fadia Ferhat en Marie Martens, in de Heerlyckeit met Annemie Colruyt en Tamara Lenaerts, bij Petra De Roos, MD van LDVUnited aan de Schelde, met Barbara Sarafian op Theater aan Zee, bij Dominique Leroy, CEO van Proximus, met Prof. wiskunde Ann Dooms bij iMinds, met Rika Ponnet, Tiany Kiriloff en Julie Van den Kerchove bij Feeling, bij Julie Bynens, hoofd van de Vlaamse diplomatie bij de EU, bij de Brewers of Europe met biersommelier Sofie Van Raefelghem, bij CEO Maud Van de Velde van 20th Century Fox met de avant-premiere van de film JOY en de avant-premiere van Hidden Figures, bij PMV met Prof. biotech Chris De Jonghe, bij Vente Exclusive over e-commerce met Patricia Ceysens, Nathalie Sintobin en Julie Van Der Bauwhede, bij sociaal onderneemster Zahia Belkhiri met Kaat Peeters van de sociale innovatiefabriek, bij Christine Van Rysseghem bij KBC met startups Codefever en Les Rebelles d’Anvers, bij Cronos met Else Kuipers, Rita Verreydt en Griet Barrezeele, bij Karine Van Doninck bij DRUUM over female entrepreneurship met Staatssecretaris Bianca De Baets bij DRUUM, Isabel Coppens van cosmeticamerk CIME, Kaat Blommaert van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, bij open Vld met Gwendolyn Rutten en Sofie Lenaerts over haar beklimming van de Mount Everest, bij Oona met topmarketeers Anit Van Eynde van LeviStrauss en Anouk Lagae van DuvelMoortgat, bij Martine Goossens, Secretaris-Generaal in het Vlaams Parlement , Katrien Devos en Lesley Arens op de kantoorboot van HR Builders en Nathalie Pompen, CEO van CarréCouture in De Serre, bij CMB met Griet Dehandschutter, expert international fundraising en achter de schermen van het VTM Nieuws bij Medialaan met Birgit Van Mol, Elke Pattyn en Jill Peeters.